Monique Westenberg haalt keihard uit naar Rutger Castricum: 'Simpele ziel!'

Nieuws
Monique Westenberg haalt keihard uit naar Rutger Castricum: 'Simpele ziel!'

Monique Westenberg haalt keihard uit naar Rutger Castricum: 'Simpele ziel!'

Monique Westenberg haalt keihard uit naar Rutger Castricum: 'Simpele ziel!'

Monique Westenberg, de knipperlichtverloofde van André Hazes jr., neemt het op voor cabaretier Jandino Asporaat na een controversiële uitspraak van Rutger Castricum. Castricum suggereerde dat het vaderschap van Asporaat in twijfel getrokken kon worden, waarop Westenberg hem een "simpele ziel" noemde.

Jandino in het nieuws

Jandino Asporaat is recent in het nieuws geweest vanwege zijn twijfels over de maanlanding en de gebeurtenissen op 9/11. Dit onderwerp kwam ter sprake in de talkshow HLF8, waar Rutger Castricum aanwezig was. Hij merkte op: “Volgens mij heeft deze man ook kinderen. Daar maak ik me veel meer zorgen over eigenlijk.”

Jandino's verontwaardiging

Asporaat reageerde woedend op Castricums opmerking. Hij noemde het "onacceptabel en buitengewoon gevaarlijk" dat de opvoeding van zijn kinderen ter discussie werd gesteld. Op Instagram deelde hij zijn ongenoegen: “Als we na een mening van een ander zo kunnen doorschieten en ons verlagen tot zulke smerige trucjes, dan missen we de essentie van het vrije woord.”

Monique's steunbetuiging

Monique Westenberg sprong in de bres voor Asporaat en bekritiseerde Castricum voor zijn uitspraak. “Je bent geen verantwoording schuldig! Simpele zielen zijn het. Mensen die van binnen gelukkig zijn en liefde voelen, kunnen nooit lelijk over een ander spreken. Dat zegt genoeg!”, liet ze weten.

Een vrouw genaamd Karen reageerde op Westenbergs steunbetuiging: “Alleen mensen die ongelukkig met zichzelf zijn doen een ander bewust pijn en proberen te kwetsen met nare woorden. Dus eigenlijk zijn ze zielig… Wens ze sterkte en liefde.”

Steun van andere BN'ers

Naast Westenberg zijn er nog meer BN'ers die Asporaat steunen, waaronder zanger Tim Douwsma. Hij zegt: “Geen woorden voor. Ik ben van programma’s gehaald, playlisten, platendeal werd gecanceld. Maar je kinderen erbij halen… Wajoo.”

Cabaretier Roué Verveer reageert ook: “Bro, je bent niemand verantwoording schuldig over wat voor vader je bent. De mensen die het moeten weten, weten precies wat voor vader je bent. F*ck alle andere mensen.”

Zanger en acteur Charly Luske voegt toe: “Of je het eens bent met elkaar doet er niet toe inderdaad. Iedereen gist maar wat in deze gekke tijd. Dus veroordelen is sowieso niet slim. Diep respect voor hoe kalm je blijft, zou ik niet kunnen, (helaas 😂).”

Wat vind jij hiervan?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties